Nu har vi spelat in 5 avsnitt och imorgon kör vi avsnitt 6 och 7. Vi har så otroligt roligt under dagarna! går inte att ha ett bättre jobb! Att vara gladiator är dock ett tufft jobb också. Här kommer några bilder från min något ovanliga arbetsplats… 🙂

På mornarna blir vi hämtade på hotellet och skjutsade till arenan med buss. Vi åker i omgångar eftersom alla inte kan sitta i sminket samtidigt. Lite konstigt känns det dock att åka 4 pers i en fullstor buss haha.

Här i sminket sitter jag ca 1 timme varje morgon för att få till min gladiator face och hår.

Det är tuffa tag i tävlingarna. Så här ser mitt öga ut just nu. Tur att vi har duktiga stylister som lätt sminkar över en blåtira.

Har man en tidig tid i sminket och kommer bland de första till arenan ser det ut så här, lugnet före stormen. Ett par timmar senare på dagen springer folk fram och tillbaka i korridoren samtidigt som andra ligger och sover på madrasserna.

Som sagt har vi otroligt roligt hela dagarna både backstage och ute på arenan under tävlingarna. Dessutom får vi energi från alla underbara barn som tittar och hejar på oss. Idag fick vi bokstavligen energi från en liten flicka som bakat muffins åt oss alla gladiatorer och skrivit våra namn på dom <3 hur gulligt är inte det?