Syrran och hennes tvillingar var hos mig hela helgen, från fredag till måndag. Vi hade så mysigt och roligt. Bara att ha dom hos mig är underbart men vi hittade på en hel del i helgen förutom att  mysa hemma hos mig.

I lördags skulle vi gå på stan. Dagen började med att måla naglarna, sätta upp håret och få läppglans på läpparna… sedan var vi redo att gå ut o shoppa.

Efter lite shopping måste man ta en matpaus och ladda batterierna.

Vi gick från affär till affär, från Vasastan ända till Gamlastan. När klockan närmade sig 15 fick vi brottom och tog tunnelbanan till Östermalm. Jag hade fått biljetter till Söderslaget (Thaiboxningsgala) på Astoria. Vi kom dit i lagom tid så att vi hann köpa fika och sätta oss.

Tjejerna gillade thaiboxning. Agnes frågade direkt vart jag brukar komma ifrån? Jag frågade henne vad hon menade och hon svarade; röd eller blå? Hon var med direkt…

 

Vi kollade några matcher och jag träffade en hel del polare vi hann snacka med innan vi tyckte det var dax att gå vidare. Innan vi drog oss hemåt från stan åt vi middag på TGI Fridays. Perfekt för tjejerna som fick tomteluvor, pyssel och kritor… syrran och jag var mindre nöjda med maten…

Söndagen började på Pancrase. Syrran och jag körde cirkelträning och lite mitsar medan tjejerna antagligen gjorde av med ännu mer energi än oss medan dom sprang runt och lekte med allt dom kunde hitta. Dom trivdes väldigt bra på Pancrase och som sig bör på en kampsportklubb ingick även lite våld, den ena råkade skalla den andra rakt på näsan… ingen större katastrof dock, lite näsblod så fortsätter leken…

Efter träningen gick vi ut på stan igen. Shoppade lite julklappar, fikade, strosade… Dom är helt underbara att vara med Ellen och Agnes.

Lagom till att vi kom till Kungsträdgården började det plötsligt snöa sådär mycket att det blir helt vitt i luften. Vi fick en riktig julmarknad med yrande snö, glögg och några små leksaker till tjejerna.

Idag frågade en polare Robban mig: -Vad gjorde du i helgen Lina?

Jag: -Min syster och hennes tvillingtjejer hälsade på mig.

Robban: -Jaha hur gamla är dom?

Jag: -5 år

Robban: -Båda två?

… hahaha den kommentaren kommer han bli retad för ett tag 🙂