Nu är det tisdag kväll och jag kom hem till Stockholm för några timmar sedan. Årets gladiatorinspelningar är klara och äventyret i Karlstad slut för denna gång. Jag har varit dålig på att skriva under inspelningstiden och som ni förstår är det inte på grund av att det inte funnits något att skriva om utan tvärtom så har dagarna varit så fulla av händelser att jag inte hunnit skriva. Jag ska ta igen detta genom att under några dagar posta bilder från de senaste veckorna här på bloggen. Eftersom resultaten av tävlingarna ska hållas hemliga fram till tv sändning så lägger jag upp främst backstagebilder och annat runt om arenan.

Vi har haft så många fina och mysiga stunder tillsammans. Saknar redan alla mina gladiatorvänner! Här med Amazon, Athena och Bullet <3

 

Vi har kommit varandra väldigt nära, lånar tom ut lite hår om det behövs...

vi stöttar varandra även genom en "bad hairday" 🙂

framför allt har vi stått bredvid varandra genom alla utmaningar vi måstat möta <3

och haft så otroligt roligt tillsammans!!!

drivit mycket

och bara njutit av stunden... 😉

Fler bilder kommer imorgon!