FightRun

12:e Oktober

Häng med på en inspirerande och tuff träningsdag, bli utmanad av MMA fightern Lina Lynx Eklund samt lär dig mer om löpteknik av elitlöparen Petra Kindlund.  Du kommer dessutom få de senaste och bästa tipsen om kost och näringslära.

SCHEMA:

9:45 SAMLING – Vi samlas på Vasaaptit, Döbelnsgatan 51

10:00 – 12:00 OUTDOOR FITNESS – Kampsportinspirerat fyspass med MMAfightern Lina Eklund

12:00 – 13:00 LUNCH – Gemensam lunch på Vasaaptit (ingår i anmälningsavgiften)

13:00 – 14:00 FÖRELÄSNING – Kost och träning, vad bör du äta innan och efter träning?

14:00 – 16:00 LÖPTEKNIK – Elitlöparen Petra Kindlund hjälper dig förbättra din löpteknik

 16:00 – 16:30 ÅTERHÄMTNINGSDRYCK (från MMsports)

 16:30 – 17:15 CROSSFIT – Nu ger vi järnet!

17:15 – 17:30 AVSLUT

DATUM: 12:e oktober

KOSTNAD: 900: -/person

PLATS: Vasastan, Stockholm

ANMÄLAN: Anmäler dig gör du genom att sätta in anmälningsavgiften på bankgiro: 169-4942 och skriv ett email till info@petrakindlund.com eller linaeklundswe@gmail.com med namn, referens på inbetalningen samt vilken maträtt du önskar (3 alternativa maträtter erbjuds).

 

Detaljschema:

  • Vi börjar dagen med samling på café Vasaaptit, Döbelnsgatan 51. Då all träning kommer att ske utomhus i Observatorielunden kan ni lämna väskor, ombyte m.m. på cafét. Vi återvänder efter första träningspasset för lunch då ni också kan byta om till torra kläder eftersom ni garanterat kommer bli svettiga.

 

  • Första passet är något vi kallar outdoorfitness och är ett tufft kampsportinspirerat fyspass med MMA fightern Lina Eklund. Här använder vi kroppsövningar, parövningar m.m. i ett utmanande och funktionellt träningspass.

 

  • Lunch ingår i anmälningsavgiften och intas på Vasaaptit. Glöm inte att meddela vilken maträtt ni vill ha i ert anmälnings-email. Matalternativ:

Kyckling-bulgur sallad

Wrap med lax och pepparrotscreme

Vegetarisk sallad med bulgur, fetaost och rostade grönsaker

 

  • I samband med lunchen hålls en föreläsning om kost och träning. Bl.a. om vad du ska äta före och efter träning för att få ut maximalt av sin träning.

 

  • Träningspass nr2 är löpteknik med Petra Kindlund som bl.a. har flertalet SM-medaljer samt en andraplats från Lidingöloppet bland sina meriter. I passet kommer du bland annat att få lära dig mer om löpskolning, koordinationslopp och stegringslopp.

 

  • Innan sista träningspasset tar vi en kort vila med ett återhämtningsmål.

 

  • Ett crossfitpass avslutar dagen. Här tar ni ut det sista ni har kvar i kroppen efter denna långa träningsdag, vilka orkar hela vägen…?

 

  • Vi säger hej då och tackar för oss tillbaka på Café Vasaaptit. En “goodiebag” med produkter från MMSports delas ut när dagen är slut, www.mmsports.se.

 

Vid frågor kontakta Lina på linaeklundswe@gmail.com eller Petra på info@petrakindlund.com.