Jag ska medverka som en av kändisarna i kändisbarnvakten. Det är ett barnprogram som kommer gå på SVT Barnkanalen och spelas in nu i vår. Ser väldigt mycket fram emot detta samtidigt som det är lite nervöst att ha hand om 4 barn, åldrarna 6-10, i ett dygn.

Så här skriver Metro idag:

Kändisar tävlar i barnvaktande

Publicerad : I dag 10:56
Stockholm TT Spektra
Ett gäng kändisar tävlar i höst om titeln Sveriges bästa barnvakt i SVT:s nya program “Kändisbarnvakten”, skriver Metro. Artisten Måns Zelmerlöw, komikern Nour el Refai, musikern Dregen, rapparen Dogge Doggelito och gladiatorn Lina “Lynx” Eklund är klara för programmet.

– Vi kommer hänga i min studio, spela in en raplåt och göra lite andra trevliga grejer, säger Dogge Doggelio till tidningen.

Kändisgänget ska ta hand om barn och ungdomar från sexårsåldern upp till högstadiet, som efteråt röstar fram vem de tycker är den bästa barnvakten. Programmet har premiär på Barnkanalen i höst. Totalt har serien tolv avsnitt.

http://www.metro.se/nyheter/kandisar-tavlar-i-barnvaktande/Hdzmdx!XK3QXqDh3ffUxdCHS9tDDg/

På SVT Barnkanalens blogg finns ytterligare info om programmet:

Vem är bästa kändisbarnvakten?

Postat av

I det nya programmet Kändisbarnvakten som ska sändas i höst i Barnkanalen träffar vi ett gäng kändisar som ska prova på att vara barnvakt till fyra barn under ett dygn. Några av de som tar sig an denna utmaning är Dogge Doggelito, Måns Zelmerlöf, Nour El-Refai, Dregen och Lina Eklund (Gladiator Lynx).

Kändisarna har ofta ett tufft jobbschema och vill det sig illa kan de tvingas ta med sig barnen till jobbet en stund, precis som vilken förälder som helst. Här får de chansen att visa upp oanade talanger i pannkaksstekning, kurragömma, sagoläsning och…tålamod. Barnen de passar är inte Sveriges lugnaste barn. De är krävande och vill ha kul.

Vi får se kändisbarnvakten pröva olika uppfostringsmetoder, efter sin egen personliga övertygelse. Vilka krav kan en barnvakt ställa? Fungerar det med hårda regler eller behövs det kanske mutor för att få barnen att läsa läxan?

Kändisbarnvakten är ett underhållande program för hela familjen. Premiär på Barnkanalen hösten 2013.

http://blogg.svt.se/barnkanalen/2013/04/vem-ar-sveriges-basta-kandisbarnvakt/