Som jag kort nämnt tidigare håller jag på att skriva en bok. Detta är ett arbete jag jobbat på under en ganska lång period. Jag har haft svårt att få tid till skrivandet men kämpat på så gott jag kunnat. Just nu har jag dessutom “skrivkramp”, inte bokstavligt men det känns segt att komma vidare med texten och jag får verkligen anstränga mig. Det har varit så i perioder tidigare under skrivprocessen också och jag vet att det bara är att kämpa på så släpper det men det är ändå väldigt jobbigt. Det börjar iaf närma sig slutet på mitt arbete med manuset vilket känns både skönt och spännande. Det ska roligt att gå in i nästa fas och jobba med hur boken ska se ut, marknadsföring etc… Det är en bok om träning och kost (så klart). Jag vänder mig till både motionärer och elitidrottare när jag skriver och hoppas att många får användning för de tips och upplägg jag ger i boken. Både träning och kost är individuella områden som måste individanpassas för optimala resultat. Boken handlar mycket om just detta, hur du kan tänka och göra för att anpassa såväl din träning och din kost till just dig som individ. Kanske kommer jag närmare bokens release att släppa lite av materialet här på bloggen för er som är intresserade av ett litet smakprov… Vad skulle ni isf vilja läsa om?

Skrivkrampen är som sagt inte fysisk utan enbart lite av en mental blockering… däremot har jag fått problem med min högra hand och misstänker starkt att jag har en spricka i den. Under min boxningsträning med Matti i tisdags kände jag hur det ilade till i hela handen precis i träffen av ett hårt slag . Efter det kunde jag inte slå mer med höger hand. Matti har hjälpt mig mycket på sista tiden med min boxning och vi har jobbat speciellt på att just slå hårdare. Det har verkligen utvecklat min boxning och jag känner själv att jag slår mycket hårdare än tidigare, kanske för hårt för mitt eget bästa 🙂 Nej, trots att jag fortfarande har ont i handen så tror jag att det kommer att läka snabbt. Jag har kunnat träna mark som vanligt sedan i tisdags så behöver inte vila (skönt) och trotts att det ilar till i vissa rörelser så hindrar inte handen mig särskilt mycket i träningen. Det finns alltid sätt att träna runt skador. Väntar och längtar på att få match…!

428861_319002234802998_125273527509204_896589_737954679_n[1]