Händer då och då att jag får frågan att hålla svensexor, möhippor, födelsedagsfester eller andra event. Idag var det svensexa för en god vän till mig faktiskt, Kenneth. Han ska gifta sig med underbara Åsa (som också är en god vän) om fyra veckor. I förmiddags kom dom till Pancrase, Kenneth med sjömansdräkt och någon/några öl innanför västen.

Han fick börja med en riktig kampsportuppvärmning med kullerbyttor, räka och div andra övningar… Därefter fick han träna lite brottning med mig.

Jag gick igenom några tekniker och det verkade faktiskt som att Kenneth snappade upp en del trotts att det verkade som hans polare hade roligare åt vår brottning. Sedan körde jag lite mitsträning med honom så att han fick träna slag och sparkar.

Efter ca 20 min var Kenneth “fullärd”… och redo för sparring. Jag hade förberett och tagit in en “mmakollega” Tim, så nu var det hans tur att hoppa in. Kenneth tog sig faktiskt nästan igenom 3 ronder x 3min mot Tim. Hoppar över att berätta hur det såg ut men måste säga att Kenneth visade stort mod, nästen hela tiden…

Kenneth var trött efter sparringen men helt klart godkänd från min sida 🙂

Innan han fick slappna av var han även tvungen att genomföra en “Bodybuilding fotning” inoljad och uppumpad inför sina polare. Även den uppgiften genomförde han mycket väl får jag säga 🙂

Gänget gav sig iväg på fler aktiviteter. Hoppas ni har en rolig dag killar, rätt säker på att ni kommer ha en väldigt rolig dag och kväll.