Föredraget om kost och träning jag höll i tisdags på Bolagsverket gick bra. Fler än 100 st av Bolagsverkets medarbetare kom för att lyssna vilket jag tycker var väldigt roligt!

Att prata generellt om både kost och träning under endast en timme är väldigt svårt. Det är två stora områden och för att få in ett budskap skulle det behövas flera timmars föreläsning:) Men jag gjorde mitt bästa med att komma med små tips och tankar om hur man kan komma igång med sin träning och ordna till sin kost.

2

4  3  6

Anledningen till att jag var inbjuden till Bolagsverket för att föreläsa var att dom har “Hälsovecka” denna vecka med aktiviteter och föreläsningar om hälsa. Igår onsdag hade jag ännu ett jobb ute på ett företag, GE Real Estate. Dom har också “hälsovecka” denna vecka för sina anställda med en massa aktiviteter. Roligt att företagen satsar på hälsan för sina anställda och tar hand om sin personal. GE hade också olika föreläsningar men jag var där för att hålla ett kampsportpass. Alltid roligt att vara ute på företag och träffa människor. Jag hoppas få några bilder från passet igår så ska jag lägga upp dem här och skriva lite mer.