I helgen 20-21 februari var jag med om en otroligt rolig träningsupplevelse! Jag var nämligen med på Hälsokicken, en kryssning fullastad med träningspass, föreläsningar om kost och träning, inspiration och en massa härliga träningsmänniskor och profiler.

Själv höll jag i 3 träningspass, innehållande kampsport så klart, samt en föreläsning om elitidrottande, livet runt idrotten och hur man får ihop livspusslet. Tyvärr hann jag inte gå på några av de andra träningspassen eller föreläsningar, vilket jag verkligen hade velat göra, men jag fick träffa många fantastiska träningsintresserade personer som förgyllde mina träningspass och min resa.

Några av de andra “profilerna som var med på denna kryssning var: Nathalie Rosenberg (dansare och fitnessatlet), Aris Phoenix Sanchez (Gladiator och “salsa kung”), My Martens (toppbloggerska), Angela Rydén (yoga profil), Caxton Njuki (mental coach och föreläsare), Jenny Kitsune Adolfsson (Gladiator och tyngdlyftare) och många många flera fantastiska människor.

Här kommer några bilder från helgens resa och missa inte nästa Hälsokicken kryssning som redan är bestämd att kasta loss lördag 20 augusti!

hälsokicken 2 hälsokicken 1  hälsokicken 5hälsokicken 4hälsokicken 6 hälsokicken 7