Har haft en söndag FULL av MMA-träning. Skönt att jag jobbar med det jag älskar annars hade det varit en tung söndag. Jag började kl.13.00 med att hålla SW/MMA passet på klubben. Ali som brukar hålla passet var sjuk så jag hoppade in som tränare idag. Eftersom jag ville få in min egen träning så blev det mestadels sparring. Rätt många dök upp och vi fick nog in uppemot 15 ronder.

74119_157267684309788_125273527509204_277848_2791046_n[1]

Kl.15.00 var det dax att dra igång nästa grupp. Jag fick ca 15 minuter mellan passen att ta en snabb dusch och byta kläder. Med en protenbar i munnen satte jag igång tjejgruppen som jag alltid tränar på söndagar. Som vanligt kämpar tjejerna grymt bra. Två nya tjejer dök upp idag som jag hoppas kommer tillbaka.

16e1 SAMSUNG

Kl.16.30 kom den sista gruppen in på mattan. Det var “Fitnessgruppen” (http://fitnessgruppen.se/) som anlitat mig för ett specialpass för deras nuvarande jumpstartgrupp. Det är ett gäng tjejer som på 10 veckor skall förbättra sin form genom träning och kost. Tjejerna körde riktigt bra! Inga förkunskaper inom kampsport och ändå hängde dom med på såväl boxning, sparkar samt brottningsträning.

Tjejerna bloggar på Fitnessgruppens hemsida, gå gärna in och läs om tjejernas träning med mig samt deras dagliga träning och tankar… http://fitnessgruppen.se/category/jumpstart/

Här är ett av inläggen skrivet av Denise Aaronsson:

MMA träning med Lina (Lynx) EklundJumpstart – , postad av .

Herregud ja..dagen har bjudit på träning  kan jag lova. Kan knappt lyfta mina armar haha. BodyCombat med Hanna och med Björn som instruktör. Sen blev det lunchlåda på gymmet.. Min såg jätte tråkig ut jämfört med Hannas :P  Sen var det träff med JumpStart.. överraskning men vi visste att det skulle bli någon form av träning. Gissa om jag blev överraskad när vi kliver in i en illa luktande lokal med tjejer som ligger och brottas på en matta. En tjej hoppar fram och tar i hand, Lina..men vänta nu det är ju Lynx från Gladiatorerna. Jahaaa vi ska slåss. Aj vad jag fick träningsvärk helt plötsligt hehe. Vi fick alltså prova på MMA träning.. Uppvärmning, helt slut.. Boxas på mitsar två och två, ajaj mina axlar.. Sparkas på mitsar två och två, har man inte tekniken så ajajajaj vad ont det gör.. Avslutade med brottning, Lina visar på lilla mig.. Jag = hjälplös. Sen fick vi alla köra mot varandra, helt död men riktigt kul! Vilken träning, hela kroppen jobbar och man tänker inte ens på att man tränar. Prova!!! Bildbevis nedan ;P

20130217-185218.jpg

20130217-205445.jpg20130217-205459.jpg

20130217-205512.jpg Jag tackar Lina och alla andra deltagare för en rolig och givande träning. Och stort tack till Björn och Deivid som gav oss möjligheten att prova på. Nu ska jag slappa på soffan och ta hand om min ömma kropp. Kram sålänge!