Jag har haft en väldigt skön dag så här långt. Eller iofs vaknade på värsta möjliga sätt… kl.06.45 vaknade jag av att en byggställning blev fastsatt  i huset , det borrades mycket bla precis utanför mitt sovrumsfönster…! Blev iaf klarvaken och fått mycket gjort idag.

Jag har bla köpt blommor till balkongen

45 46

Promenerat på Djurgården med Anna. Det var underbar sommarvärme idag. Njöt av att vara ute och promenera!

44

Vi två träningsnarkomaner som aldrig festar tyckte det var roligt att ta en bild framför “Spritmuseet”… Vi var faktiskt ute tillsammans i lördags. För mig var det första gången jag var ute och drack alkohol sedan nyår. Jag tog ett glas vin och det räckte för mig:)

Blev hämtad av min älskling på natten. Vet inte om han ville testa hur full jag var genom att utmana mig att klättra upp på häststatyn på Blasieholmstorg… Inte för att jag var full men en utmaning är en utmaning…

47

Om ett par timmar är det dax för MMA på Pancrase. Imorgon är det inspelning av kändisbarnvakten. Det ska bli en väldigt spännande dag!