Jag har (som vanligt ) varit dålig på att blogga men till min ursäkt har min höst varit fullspäckad av PT-jobb, bok-jobb, träning och nya samarbeten. logo_click

Som vanligt vill många PT-klienter lägga in en extra växel i träningen efter sommaruppehållet och jag har turen att få jobba med och träna så många härliga människor. Nu har redan halva höstterminen gått och jag kan återigen bara konstatera att jag älskar mitt jobb som Personlig Tränare.

Min bok som jag jobbat på under en längre tid nu börjar ta form. Texten är i princip klar men det återstår en hel del jobb med att te.x. redigera, ta bilder på träningsövningar mm. Sakta men säkert närmar det sig utgivning, förhoppningsvis under vårterminen, och jag kan knappt vänta. Jag har redan idén till ännu en bok jag vill skriva så är ivrig att bli klar med denna nu 🙂

Under hösten har jag även påbörjat två nya samarbeten. Jag har börjat jobba tillsammans med PR-Shape vilket är ett företag som jobbar med hälsa, träning och kost på företag. PR-Shape erbjuder helhetslösningar för företagare, chefer och anställda genom att jobba med och förbättra såväl den fysiska som den psykiska hälsa i form av träning, kostrådgivning, avslappning och vägledning samt hjälp med det praktiska för att kunna få till en hälsosam livsstil te.x. när du är på resa. Kontakta gärna mig om du är intresserad av att veta mer om PR-Shape. Vi kommer gärna ut till ditt företag och ger en presentation av vad vi kan erbjuda er. Läs mer om PR-Shape på www.prshape.com

logo_prshape

Ett annat spännande samarbete är med Hälsokicken där jag kommer att medverka med träningspass (och ev föreläsning) på nästa resa i februari. Hälsokicken är en “träningskryssning” med inriktning på hälsa, träning och kost på en av Viking Lines båtar. Denna resa kommer att ske 20-21a februari och dessa datum är båten fullastad med härliga inspirerande människor och erbjuder en rad träningspass och föreläsningar. Läs mer på www.halsokicken.com

Jag har länkar till båda dessa företag här på min hemsida så missa inte att kolla in dem!

Härligt med nya samarbeten! Några till nyheter/jobb/uppdrag ser ut att kunna bli av i vinter, såklart rörande träning och hälsa, men detta återkommer jag till då.

Må gott så länge och tveka inte att maila mig om du har frågor om PT, träning, kost och hälsa.